Nova aliança amb Fent País per promoure un turisme sense barrreres per a les persones amb sordesa

Nova aliança amb Fent País per promoure un turisme sense barrreres per a les persones amb sordesa

L’associació ACAPPS ha signat un nou conveni de col·laboració amb l’empresa Fent País, dedicada als paquets d’experiències lúdiques i turístiques arreu de Catalunya. Amb aquesta col·laboració, Fent País demostra el seu compromís per fer accessibles les seves experiènciesa les persones amb sordesa.

En aquest sentit, des d’ACAPPS els hem ofert una primera formació per apropar-los a la realitat que viu el col·lectiu i què implica la sordesa i les solucions d’accessibilitatr que hi ha perquè puguin accedir a qualsevol activitat social, cultural o turística. Aquest mateix assessorament el durem a terme, també, a les empreses que se sumin a oferir experiències accessibles. Experiències com una sessió de benestar, una activitat d’aventura, una ruta cultural, un tast de vins o una estada en una casa rural.

En la formació i amb auriculars d’insonorització volem apropem a l’equip de Fent País
a com és no sentir-hi.

“La població amb discapacitat és molt activa i està molt involucrada en la dinàmica social i econòmica del país, per això creiem que tenen els mateixos drets a trobar al mercat un producte que els permeti gaudir en plenitud d’un turisme sense barreres”, explica Nil Camprubí, un dels fundadors de Fent País.

A més de les formacions per conèixer les necessitats del col·lectiu, trencant estereotips i idees preconcebudes i prenent consciència de les mesures d’accessibilitat que permeten la seva inclusió arreu, Fent País vol llançar la primera capsa d’experiències accessibles a les persones amb discapacitat.

Tu també ho pots fer possible!

Per poder-ho fer possible han obert una campanya per col·laborar-hi a la plataforma de crowdfunding Goteo per tal de poder fer front als recursos necessaris per dedicar a aquest nou projecte. Els i les mecenes poden fer la seva aportació a goteo.fentpais.cat i a canvi obtenen una de les capses regals d’experiències de Fent País com a recompensa. A més, en ser un projecte d’impacte social, els i les mecenes es podren desgravar fins un 80% de la seva aportació en el proper exercici de la renda. Això sí, per sumar-t’hi (pot ser, a més, un bon regal per Nadal) tens temps fins el 3 de desembre, el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat.

Turisme accessible i de proximitat que regenera vides

La primera versió de la capsa regal Experiències per a tothom estarà disponible a partir del 15 de desembre a www.fentpais.cat i tindrà més de 70 propostes adaptades amb discapacitat física i sensorial,

“Estem convençuts que el turisme ha de ser per a tothom, en igualtat de condicions, independentment de les muralles que hi pugui haver. Creiem i apostem pel turisme accessible i de proximitat que suma i regerena vides”, explica Soranyi Campaña, coordinadora del projecte.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *