Aquest 2023, reorienta’t laboralment! Nou curs subvencionat per a dones amb sordesa en l’àmbit tecnològic.

Aquest 2023, reorienta’t laboralment! Nou curs subvencionat per a dones amb sordesa en l’àmbit tecnològic.

E specíficament adreçat a dones amb sordesa, impartirem un curs formatiu de 180 hores en l’àmbit tecnològic i, és concretament, per inniciar un nou perfil professional en disseny i programació web. Un perfil cada vegada més demandat i que, per fer aquesta formació a càrrec de Factoria F5, no caldrà tenir coneixements previs en aquest àmbit.

Una oportunitat única per reorientar-vos laboralment en un sector altament demandat i que dirigim a les dones per contribuir, com a entitat,  asuperar la bretxa de gènere que hi ha en aquest sector professional.

PROGRAMACIÓ I CONTINGUTS
El curs serà impartit per Factoria F5 que us introduirà i formarà per poder ser frontend developers, és a dir, aprendre a dissenyar la part visual dels webs. Una formaci´´o que tot i que costi de creure no cal tenir coneixements previs per fer-la i té com a objectiu que pugueu reconvertir-vos professionalment en un àmbit cada vegada més demanadat. A més, treballareu en projectes reals que fomentaran la vostra creativitat i que us motivarà a seguir aprenent i descobrint aquest camp.

També hi haurà unes sessions dedicades a millorar les competències transversals a la feina.

Amb VALOR AFEGIT: formació totalment accessible a les persones amb sordesa
Des d’ACAPPS facilitarem tota l’accessibilitat a la formació amb subtitulació, bucle magnètic i/o emissores FM. A més, serà un grup reduït perquè pugueu accedir millor i de forma personalitzada a tots els continguts.


EN BREU CONVOCAREM UNA SESSIÓ INFORMATIVA

Oberta a totes les dones amb sordesa que vulguin fer el curs d’auxiliar audiovisual
ACAPPS
(c. Nàpols, 351, baixos. Barcelona). INSCRIPCIONS A: laboral@acapps.org

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *