Oferim una nova formació professional per a persones amb sordesa, totalment subvencionada, en auxiliar audiovisual

Oferim una nova formació professional per a persones amb sordesa, totalment subvencionada, en auxiliar audiovisual

En el marc del programa SIOAS del departament de Treball, des d’ACAPPS podem oferir, aquest 2023, una formació tècnicoprofessional en auxiliar audiovisual  per a persones amb sordesa que vulguin ampliar les possibilitats de trobar, o millorar,  un lloc de feina.

La formació, que estarà totalment subvencionada i no tindrà cap cost per qui la faci, constarà de 300 hores i serà imprescindible l’assistència i l’adquisició dels coneixements per obtenir, al final del curs, el certificat de la formació que emetrà la Generalitat.

PROGRAMACIÓ I CONTINGUTS
El curs s’iniciarà el 30 de gener i acabarà el maig de 2023 amb una dedicació de 25 hores setmanals, de dilluns a divendres en horari de matí. Al llarg del curs, a càrrec de la Patri Rodríguez, tècnica audiovisual amb experiència en accessibilitat comunicativa, es treballaran diferents aspectes. En la part més tècnica es treballarà la il·luminació i so, l’edició d’audiovisuals, la gravació i el muntatge de l’accessibilitat en subtitulació i bucle magnètic. També hi haurà unes sessions dedicades a millorar les competències transversals a la feina i una part de pràctiques a empreses per endinsar-nos en aquest perfil professional. Un perfil professional cada vegada més demandat en el mercat laboral i que pot obrir-vos nous reptes professionals. 

Amb VALOR AFEGIT: formació en muntatge d’accessibilitat comunicativa per a les persones amb sordesa
Des d’ACAPPS, amb servei propi d’accessibilitat i de subtitulació en directe, hem considerat interessant incloure dins el temari del curs el muntatge de l’accessibilitat per a un acte: la instal·lació del bucle magnètic i la disposició tècnica per la projecció de la subtitulació en pantalla. 

Dilluns, 16 de gener 
SESSIÓ INFORMATIVA

Oberta a totes les persones amb sordesa que vulguin fer el curs d’auxiliar audiovisual
ACAPPS
(c. Nàpols, 351, baixos. Barcelona).

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *