Continuem amb el taller Fem memòria per a persones amb pèrdua auditiva majors de 65 anys

Continuem amb el taller Fem memòria per a persones amb pèrdua auditiva majors de 65 anys

Tu tampoc recordes tot el que has de comprar si no et fas una llista? Estàs en una conversa, tens a la punta de la llengua una paraula que vols dir i no et surt? Cada cop et costa més recordar les coses del dia a dia?

Això té solució: entrenar la nostra memòria.

A ACAPPS seguim impulsant activitats per a les persones amb sordesa majors de 65 anys. Perquè volem que estigueu al 100%, que estigueu actius, que continueu aprenent, que feu noves amistats i vincles.

Dins d’una normalitat, a tots ens passa tenir cada vegada més oblits o haver-nos d’esforçar més per recordar les coses. Pots fer llistes, notes o recordatoris però aquesta no és la solució a llarg termini. Així que, si veus que cada vegada et costa més recordar les petites coses del dia a dia, t’animem a apuntar-te aquest taller: perquè la memòria també s’entrena!

Què fem en aquest taller?

El taller el fem en grups reduïts de vuit persones. Durant aquesta estona la Sheila, que condueix els tallers, proposa una sèrie d’exercicis i jocs de paraules, de memòria visual. Els i les participants, a més de passar una bona estona, estan, sense adonar-se’n, millorant la memòria. A més, recomana exercicis per continuar fent-los a casa.

Si estàs interessada, també és un espai per conèixer altres persones de la vostra edat, també amb pèrdua auditiva, amb qui compartireu l’activitat i un espai de relació que sempre ens aporta benestar i millora la nostra qualitat de vida.

On i quan serà?

Tots els dilluns. De 10:00 a 11:30 del matí.
A ACAPPS: al carrer Nàpols, 351, baixos. Barcelona.

Quins suports et trobaràs per seguir el taller?

En grup reduït: farem grups de quatre persones que facilitaran que la Sheila us pugui atendre bé a tots i pugueu llegir bé els seus llavis.
Tenim bucle magnètic, que millora el so que arriba a l’audiòfon i l’implant coclear (cal que tingueu activada la posició T)
Amb subtítols: subtitularem tot allò que diu la Sheila perquè, com a la televisió, pugueu seguir els subtítols a la pantalla i no se us escapi cap indicació!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *