Trobada amb la Xarxa per a la Inclusió Laboral de Barcelona: construïm futur

Trobada amb la Xarxa per a la Inclusió Laboral de Barcelona: construïm futur

El nostre equip d’orientació i inserció laboral d’ACAPPS va participar ahir en una enriquidora jornada de reflexió i creació de nous reptes amb la Xarxa per a la Inclusió Laboral de Barcelona. Una xarxa on, amb nou entitats més (Acidh, Arep, Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts, Aura Fundació, Fundació Escleròsis Múltiple, Fundació Catalana Síndrome de Down, Fundació ECOm, Fundació Els Tres Turons, la Fundació Joia i l’Equip d’Assessorament Laboral de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona treballem juntes per fomentant la seva contractació laboral, trencant estereotips i desmuntant tòpics entorn la discapacitat.

Desconstruïnt per construir un nou model laboral amb un enfocament interseccional i inclusiu. Un model en què les empreses hi han de creure, deixant enrere reticències. El futur és inclusió i el futur és ara. Les entitats de la XIB, com ACAPPS, acompanyem les empreses en aquest canvi i a les persones trebalaldores per a una inclusió amb èxit, estable i de qualitat.

En la jornada viscuda ahir vam reconèixer la feina col·laborativa feta el 2022, vam detectar dificultats i vam reflexionar sobre com superar-les per avançar, seguir creixent i apostant per aquest model de treball en xarxa.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *