Millorem la recerca de feina de les persones amb sordesa, ara també des de Terrassa

Millorem la recerca de feina de les persones amb sordesa, ara també des de Terrassa

Iniciem la col·laboració amb l’àrea de Promoció Econòmica i Innovació de l’ajuntament de Terrassa i posem en marxa els acords establerts entre ambdues entitats en el marc del conveni signat el 2022.

En aquest sentit, aquest mes hem començat a oferir el nostre servei d’atenció i orientació directa a les persones amb sordesa en recerca de feina del Vallès des de la seu de Promoció Econòmica i Innovació, a Terrassa (c. dels Telers, 5 1-2). En aquest espai, el nostre equip tècnic en orientació i inserció laboral acompanyarà les persones amb pèrdua auditiva demandants de feina amb:

TUTORIES INDIVIDUALS I UN SEGUIMENT PERSONALITZAT.  Un cop et posis en contacte amb nosaltres, et donem cita per conèixer-nos i sobretot per saber quin és el teu objectiu: de què estàs buscant feina, de què has treballat, quina formació has fet, quins interessos i quines aptituds tens. A partir d’aquí t’orientarem en un itinerari laboral: per aconseguir un lloc de feina estable i de qualitat, on hem d’anar a buscar-ho, com i quins aspectes hem de millorar per tenir més èxit en les entrevistes de selecció.

T’ACOMPANYEM PERQUÈ ACONSEGUEXIS I MANTINGUIS EL LLOC DE FEINA. Un cop ja tinguem definit quin lloc de feina busquem i el currículum actualitzat, ens posarem a buscar ofertes de feina que encaixin amb allò que busquem. T’acompanyarem en la presentació d’autocandidatures, en preparar-te l’entrevista de feina, a cercar empreses que siguin del teu sector professional. I un cop aconsegueixis el lloc de feina, continuarem en contacte amb tu per saber com t’està anant i perquè, un cop aconseguim la feina, és important mantenir-la. 

AMB EL SUPORT QUE NECESSITIS. L’objectiu del nostre Servei d’Inserció Laboral és que puguis aconseguir un lloc de feina estable on puguis desenvolupar la teva professió. Per això et donem, tant a tu com a l’empresa, tot el suport que sigui necessari (Treball amb Suport).

Si ets del Vallès, tens sordesa i estàs buscant feina, posa’t en contacte amb nosaltres per donar-te cita prèvia a Terrassa: laboral@acapps.org | whatsapp 600 401 631


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *