Subtitulem una jornada centrada en l’accessibilitat com a clau per garantir els drets de les persones consumidores.

Subtitulem una jornada centrada en l’accessibilitat com a clau per garantir els drets de les persones consumidores.

Amb motiu del Dia Mundial de les persones consumidores, l’ajuntament de Mataró organitza una interessant jornada que us recomanem i que des del nostre Servei d’Accessibilitat a la Comunicació subtitularem en directe per garantir-ne’n l’accessibilitat a les persones amb sordesa.

La jornada abordarà l’accessibilitat com a factor indispensable per garantir els drets de les persones consumidores amb discapacitat, ja sigui en la compra de productes o en la contractació de serveis públics i privats. També hi haurà una taula dedicada a com tramitar reclamacions i den´úncies en cas d’haver estat discriminat/da com a persona consumidora.

PROGRAMA I INFORMACIÓ DE LA JORNADA

DIA: Dijous 16 de març, de 9:30 a 18:00

LLOC: Cafè Nou La Riera, 123. Mataró.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *