Consolidem l’aliança amb Audika per millorar el suport que oferim a les persones amb sordesa i famílies

Consolidem l’aliança amb Audika per millorar el suport que oferim a les persones amb sordesa i famílies

Signem el conveni amb Audika per treballar col·laborativament en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat auditiva i el seu entorn familiar.

Des d’ACAPPS hem signat avui un conveni de col·laboració amb Audika España, companyia que forma part del grup Demant, líder mundial en el sector de la salut auditiva,  amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que tenen sordesa i les seves famílies.

Gràcies a aquest conveni, les prop de 1.100 famílies i persoines associades podran beneficiar-se dels avantatges únics que ofereix Audika com, per exemple, l’atenció personalitzada a través de la seva especialització amb l’àrea d’audiologia infantil.

Laia Sullastres, directora tècnica d’ACAPPS (a l’esquerra) amb Aina Bastus, responsable de l’àrea d’audiologia pediàtrica d’Audika Espanya.

Per a l’associació ACAPPS, aquest conveni amb Audika suposa la consolidació de la col·laboració entre les dues organitzacions per a oferir més atenció i suport a les famílies amb fills/as amb sordesa i a persones amb pèrdua auditiva. “Volem enfortir el nostre compromís amb el col·lectiu ampliant els suports i recursos que podem oferir gràcies a aquesta aliança com, per exemple, més formacions i tallers d’assessorament en solucions audiològiques”, destaca Laia Sullastres, directora tècnica de ACAPPS

Per part seva, Meritxell Torres, audioprotesista i responsable de l’àrea de Catalunya juntament amb Aina Bastus, responsable de l’àrea d’audiologia pediàtrica de Audika España, han assenyalat: “Un dels objectius d’Audika és l’atenció de proximitat i personalitzada a través de la nostra xarxa de més de 140 centres. Pel que aquest acord amb ACAPPS ens permetrà estar al costat de les famílies catalanes i posar a la seva disposició tot el nostre coneixement i experiència en audiologia per a adults i pediàtrica. Pel que esperem que gràcies a aquesta col·laboració totes les famílies de l’associació puguin notar la millora en la seva qualitat de vida i benestar”.

SOBRE AUDIKA

Audika España forma part del grup Demant, líder mundial en el sector de la salut auditiva, amb més de 100 anys d’experiència. Audika opera a Espanya des de 2014 i suma actualment més de 140 centres auditius en tot el territori nacional. Audika compta amb un equip d’experts en audiologia protètica amb un modus operandi molt enfocat cap a les característiques individuals de cada pacient i compromesos a oferir una solució eficaç a llarg termini.

AVANTATGES AMB AUDIKA PER A FAMÍLIES I PERSONES SÒCIES D’ACAPPS

Gaudeix d’aquest i altres avantatges: ACAPPS, som la teva associació!

Som una família i ens volem associar a ACAPPS

Soc una persona amb sordesa i em vull associar a ACAPPS.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *