Ja tenim les primeres participants amb sordesa que han viscut un embaràs i ens explicaran la seva experiència. Necessitem sumar encara més veus!

Ja tenim les primeres participants amb sordesa que han viscut un embaràs i ens explicaran la seva experiència. Necessitem sumar encara més veus!

Una de les participants serà l’Ariadna, que ens va explicar, en les darreres Jornades de la Federació ACAPPS, el 26 de novembre, que no va poder viure la preparació del part amb normalitat per manca de consciència i d’accessibilitat a la sordesa. Aquesta experiència, colpidora, sumat a l’Informe d’ACAPPS 2022, que constata que l’àmbit de la salut és on les persones amb sordesa han denunciat més situacions de discriminació en no poder accedir a la informació, ens porten a impulsar aquest nou estudi, en aquest cas, centrat en el dret de les dones amb sordesa a viure el seu embaràs, part i criança, un avortament o un procés de reproducció assistida amb plena accessibilitat, autonomia i privacitat.

TENS SORDESA I TAMBÉ HAS VISCUT UN EMBARÀS?

Ja tenim les primeres participants a aquest estudi però, perquè sigui el màxim de complet possible, necessitem comptar encara amb més experiències de dones amb sordesa que hagin viscut aquest procés en els darrers cinc anys. 

EN QUÈ CONSISTIRÀ?

Si has viscut aquest procés, ens ajudarà moltíssim que et posis en contacte amb nosaltres per tenir una entrevista amb la Mariona Moragrega, que col·labora amb ACAPPS en aquest projecte com a consultora especialitzada en gènere. Després, farem una reunió conjunta amb totes les dones participants. Aquestes dues participacions ens ajudaran a conèixer com ho vau viure i complementar l’informe amb el vostre testimoni que serà anònim.  

Si compleixes el perfil, posa’t en contacte amb la Mariona al correu genere@federacioacapps.org abans del 10 de març de 2023.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *