Signem nou conveni amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per millorar l’accessibilitat per a les persones amb sordesa

Signem nou conveni amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per millorar l’accessibilitat per a les persones amb sordesa

Donem continuïtat i un nou impuls a l’aliança amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, amb qui hem desenvolupat diverses accions de promoció a l’accessibilitat de les persones amb sordesa que es comuniquen en llengua oral des del 2008.

Recentment hem signat un nou conveni de col·laboració amb FGC amb el compromís d’emprendre accions conjuntes per donar resposta a les necessitats de les persones usuàries de la xarxa ferroviària catalana amb pèrdua auditiva, defensant el seu dret a accedir de forma completa i autònoma  a les comunicacions que es produeixin en el seu trajecte.  La col·laboració amb FGC no és ni de bon tros nova: des del 2008 hem col·laborat en diferents projectes que van impulsar importants millores en l’accessibilitat dels seus serveis, amb la instal·lació de bucles magnètics i de pantalles amb la transcripció en text dels missatges de megafonia. També l’any passat vam col·laborar en l’edició del Manual d’atenció a persones amb discapacitat, on es recullen les pautes per garantir una comunicació eficaç amb una persona amb sordesa, permetent que ens pugui llegir els llavis i procurant una comunicació normalitzada.

La teva opinió ens importa!

Amb la voluntat de continuar millorant l’accessibilitat a les persones amb sordesa, FGC vol recollir les opinions i incidències de les persones usuàries del servei, per detectar situacions en què no hagi estat suficient l’accessibilitat i aplicar-hi solucions.

Vull contribuir a millorar l’accessibilitat a FGC!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *