Vols unir-te al nostre equip? Busquem un/a logopeda

Vols unir-te al nostre equip? Busquem un/a logopeda

A ACAPPS estem buscant un/a logopeda perquè s’incorpori a l’equip per treballar en l’atenció i suport a les persones amb sordesa i famílies amb infants amb sordesa.

Si aquest és el teu perfil laboral i vols sumar-te a l’equip d’ACAPPS, envia’ns el teu currículum a saaf@acapps.org abans del 28 d’abril.

DESCRIPCIÓ GENERAL DEL LLOC DE FEINA
Realitzar la valoració del procés evolutiu audiològic, comunicatiu i lingüístic d’infants i persones adultes amb sordesa que es comuniquen oralment. Proporciona atenció logopèdica específica als infants i persones adultes amb sordesa o dificultats d’audició que es comuniquen oralment.

 • Orienta i assessora a les famílies dels infants amb sordesa en matèria de rehabilitació i habilitació auditiva.
 • Orienta i assessora a les persones adultes amb sordesa en matèria de rehabilitació i habilitació auditiva.
 • Es coordina amb els companys per tal de donar suport en accions relacionades amb l’atenció de les necessitats bàsiques de les persones usuàries, i amb la resta de professionals externs a l’entitat que es consideri necessari per donar a la persona una atenció integral i de qualitat.

El/La logopeda és el professional especialitzat en logopèdia. S’ocupa de l’estudi del procés comunicatiu i de la prevenció, el diagnòstic, el pronòstic i el tractament dels trastorns. L’àmbit de treball del logopeda és la prevenció, l’avaluació i tractament de les alteracions de la parla, del llenguatge, la veu, l’audició i la deglució en persones de qualsevol edat que presentin dificultats en aquestes àrees. A ACAPPS el/la logopeda treballa de forma conjunta amb els professionals de l’entitat per tal de proporcionar una intervenció logopèdica tant a infants amb sordesa com a persones adultes amb sordesa que necessitin habilitació, rehabilitació logopèdica o auditiva, adquisició del llenguatge i/o desenvolupar la lectura labial.

FUNCIONS

 • Realitzar les primeres valoracions del procés evolutiu audiològic dels infants i les persones adultes amb sordesa per adequar la intervenció logopèdica.
 • Aplicar eines i metodologies d’intervenció logopèdica en modalitat oral per a infants i persones adultes amb sordesa.
 • Assessorar en l’elaboració, l’execució i l’avaluació en matèria d’intervenció logopèdica, educació i salut.
 • Aplicar la metodologia del Suport Auto-dirigit oferint a la persona o família de l’infant els suports que necessita i acompanyar en la presa de decisions.
 • Elaborar materials didàctics, de divulgació i de difusió relacionats amb la intervenció logopèdica i l’adquisició del llenguatge en persones amb sordesa.


REQUERIMENTS COMPETENCIALS BÀSICS I TÈCNICS

 • Grau en Logopèdia i estar col·legiat/da al Col·legi de Logopedes de Catalunya per poder exercir les funcions que requereix el lloc de feina. Es valorarà formació en Trastorns del Llenguatge i/o Dificultats d’Aprenentatge, així com formacions complementàries relacionades amb la sordesa, la psicologia o la neuropsicologia.
 • Coneixements de les principals tècniques de diagnòstic per avaluar les diverses àrees de fonació, audició, parla i llenguatge de la persona en el context d’una entrevista personalitzada.
 • Determinació i planificació de les línies d’actuació que afavoreixen la rehabilitació i habilitació auditiva i del llenguatge.
  Coneixement en atenció a infants i persones amb sordesa i a les seves famílies.
 • Gestió administrativa.
 • Nivell alt de català i castellà a nivell escrit, parlat, llegit i entès.

REQUERIMENTS COMPETENCIALS TRANSVERSALS

 • RESPONSABILITAT: capacitat de prendre decisions i executar les funcions del lloc de feina des de la implicació i el compromís, tenint en compte els requeriments i les indicacions rebudes i els criteris propis d’actuació.
 • COMUNICACIÓ: habilitat de transmetre, de fer conèixer alguna cosa a algú d’una manera clara i entenedora. Abasta des d’una transmissió d’informació fins a entrar en relació d’idees, d’interessos, etc.
 • DISPOSICIÓ A L’APRENENTATGE: Habilitat i disposició per adquirir i aplicar noves competències (coneixements, habilitats i actituds) per tal de desenvolupar amb èxit diferents activitats laborals.
 • ADAPTABILITAT: Capacitat de cercar i aplicar respostes àgils i eficaces davant de situacions, entorns, persones, responsabilitats i tasques canviants, integrant el canvi de manera positiva i constructiva.
 • TREBALL EN EQUIP: Habilitat i disposició per col·laborar amb altres persones en l’obtenció d’un objectiu comú.
 • ORGANITZACIÓ DE LA PRÒPIA FEINA: capacitat per organitzar les pròpies tasques de manera eficaç i independent, establint les prioritats necessàries i utilitzant el temps personal manera més eficient possible.
 • RELACIÓ INTERPERSONAL: capacitat i habilitats per a relacionar-se amb els/les companys/es de feina i altres professionals de l’entorn laboral de manera satisfactòria, mantenint una actitud assertiva i constructiva.


CONDICIONS DE L’OFERTA

 • Contracte: Fix discontinu a temps parcial (25 hores a la setmana)
 • Sou: 1.470€ bruts mensuals
 • Conveni de referència: Conveni col·lectiu de treball de Catalunya d’associacions per a centres de formació, rehabilitació, orientació, valoració, autonomia personal, protecció i atenció a discapacitats.
 • Horari: 25 h/setmanals. Horari adaptable a la persona candidata.
 • Lloc: El lloc de feina es realitza al barri de Gràcia de Barcelona.
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *