Arrenquem els Grups d’Acompanyament per a Famílies!

Arrenquem els Grups d’Acompanyament per a Famílies!

Després de mesos treballant en el projecte, ens fa molta il·lusió anunciar-vos que hem rebut el finançament necessari per obrir el Grup d’Acompanyament a les Famílies, un nou projecte que hem fet realitat per respondre les necessitats d’acompanyament que ens heu transmès.

Per tant, el 12 de juny comença el grup, que serà conduït per la psicòloga Vanessa Fernández (núm. de col·legiada 24.561), especialitzada en intel·ligència emocional i gestió del dol.

Com seran i com funcionaran?

El Grup d’Acompanyament a les Famílies serà un espai lliure de judicis on podreu parlar de les vostres emocions, com us sentiu o us heu sentit. Compartirem lliurement experiències personals i treballarem el dol que implica el diagnòstic de sordesa del teu/va fill/a en les diferents etapes.

Seran sessions en línia mensuals, que farem els dimarts de 18:00 a 19:30. Aquest és el calendari de 2023:

13 de juny  |   11 de juliol |  12 de setembre | 10 d’octubre |  14 de novembre |  19 de desembre

Per al bon funcionament de les sessions, el grup serà de deu famílies com a màxim i podran participar-hi dos membres per família (independentment de la relació que tingui amb l’infant: àvies, avis, germans, germanes, tiets i/o tietes, mares, pares). 

Gratuït amb només dues condicions!

Per apuntar-te al Grup d’Acompanyament per a Famílies només us demanem dues condicions:

1. Ser família sòcia de l’entitat

2. Tenir el compromís d’assistir a les sessions: podem oferir aquest servei gratuïtament gràcies a ser un projecte subvencionat, però té un cost per l’entitat i necessitem la corresponsabilitat de totes perquè funcioni i pugui tenir continuïtat!

Si estàs interessat/da, informa-te’n al nostre Servei d’Atenció i Suport a les Famílies saaf@acapps.org (Paula Quirante)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *