Actualment, 185 bucles magnètics a les màquines de venda de Rodalies

rbt

Arran de la col·laboració de Renfe amb la Confederació FIAPAS, de la qual en som entitat membre, persones amb sordesa voluntàries d’ACAPPS van validar el funcionament del bucle magnètic instal·lat en una de les màquines expenedores de bitllets de Rodalies a l’estació de Sants de Barcelona.

Gràcies al bucle magnètic, les persones amb sordesa amb audiòfons o implants coclears amb bobina d’inducció (la posició T), poden comunicar-se, amb més nitidesa de so, amb el centre de control en cas que tinguin una incidència per comprar els bitllets. Renfe ens informa que actualment hi ha 185 bucles magnètics instal·lats en màquines de venda de bitllets de Rodalies i, com a mínim, hi ha un bucle en cada estació de Rodalies.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *