El concert Arrels de Gràcia, per la festa major, serà accessible a les persones amb sordesa

El concert Arrels de Gràcia, per la festa major, serà accessible a les persones amb sordesa

A tocar de l’agost ja pensem en la festa major de Gràcia! I aquest any encara més perquè les persones amb sordesa podreu gaudir del concert Arrels de Gràcia, el 18 d’agost, a les 22:30, a la plaça del Sol.

El concert serà accessible amb el bucle magnètic, que millora el so (sempre que tingueu activada la posició “T”) que arriba al vostre audiòfon o implant coclear. Una mesura d’accessibilitat que des d’ACAPPS sempre hem reivindicat com a suport a la comunicació i que, a poc a poc, s’està integrant a diferents equipaments i entorns, fent-los inclusius.

També hi haurà motxilles vibratòries, una nova tecnologia complementària per sentir el so i que ens ofereix tota una experiència sensorial en percebre la música.

Des d’ACAPPS, però, seguim insistint en què no podem oblidar-nos de la subtitulació (en concerts, xerrades i tot tipus d’actes), que recordem, és la mesura d’accessibilitat universal a tot el col·lectiu de persones amb sordesa.

Les persones interessades en el bucle magnètic i/o la motxilla vibratòria podeu fer la reserva prèvia al correu info@enbucle.com i trobar-ho a l’estand que hi haurà al costat de l’escenari.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *