Tota l’activitat i serveis d’ACAPPS per a les persones amb sordesa i famílies al teu abast!

Tota l’activitat i serveis d’ACAPPS per a les persones amb sordesa i famílies al teu abast!

Hola! Reprenem, després de les vacances, l’activitat i els nostres serveis d’atenció directa. Recordeu que, fins el 15 de setembre, mantenim l’horari d’estiu, de 8:00 a 15:00. A partir del 15, tornarem a l’horari habitual d’ACAPPS: de 9:00 a 18:00 de dilluns a dijous i de 9:00 a 15:00 els divendres.

Si aquesta és la vostra primera de contacte amb ACAPPS, us recomanem que visiteu els diferents espais del web: des de la barra superior, en el qui som i el què fem, us expliquem amb detall tots els serveis i programes d’atenció que oferim a les persones amb sordesa i a les famílies amb fills/es amb sordesa. També us recomanem les àrees Consulta i Informa’t, des d’on podreu trobar respostes i més informació als vostres dubtes i consultar també els nostres butlletins informatius: la capçalera En Moviment, dedicada a les famílies; i Sentim i Parlem, el butlletí general de tota la acció d’ACAPPS. Finalment, a Implica’t, podràs conèixer totes les avantatges de fer-te soci/a d’ACAPPS.

També et pots posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic a acapps@acapps.org, per whatsapp al 620 993 422 o per telèfon (93 210 55 30). Estarem encantades de poder atendre’t!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *