Sentim-hi més, millor: del 2 al 4 d’octubre, segona edició de la Setmana de l’audiologia a ACAPPS

Sentim-hi més, millor: del 2 al 4 d’octubre, segona edició de la Setmana de l’audiologia a ACAPPS

Com a resposta a l’acollida de la primera edició del cicle Sentim-hi més, millor, des d’ACAPPS organitzem la seva continuïtat amb la programació de tres noves xerrades que oferirem del 2 al 4 d’octubre a ACAPPS amb la col·laboració de Advanced Bionics, Claso, Phonak, Visualfy i Aural Centres Auditius. Totes les xerrades es realitzaran a la seu d’ACAPPS (c. Nàpols, 351, Barcelona) i comptaran amb subtitulació i bucle magnètic.

PROGRAMA SENTIM-HI MÉS, MILLOR

INSCRIPCIÓ. Cicle de xerrades independent: pots inscriure’t a totes les xerrades o només a una, tu tries!

DILLUNS 2 D’OCTUBRE, 17:00. Experiències amb l’implant coclear. Amb Pere Murillo d’Advanced Bionics i representants de Claso i Phonak. T’INTERESSA: Resoldrem els dubtes que ens inquieten a l’hora d’afrontar-nos a un implant coclear. A més, ens acompanyaran persones que han viscut aquesta situació i ens explicaran la seva vivència.

DIMARTS 3 D’OCTUBRE, 17:00. Visualfy mobile, accessibilitat acústica gratuïta. Amb Manel Alcaide de Visualfy. T’INTERESSA: Visualfy ens informarà de totes les funcionalitats que, a dia d’avui, ja podeu gaudir descarregant l’app gratuïta. Reconeixement de veu, alertes de seguretat, recordatoris, despertador són algunes de les moltes funcions que veurem en aquesta xerrada.

DIMECRES 4 D’OCTUBRE, 17:30. Què ha de tenir un bon audiòfon pediàtric? Amb Annabel Berzosa, àrea pediàtrica de Widex. T’INTERESSA: Per conèixer l’atenció als infants amb sordesa i les famílies, com són les proves i què ha de tenir un bon audiòfon pediàtric. Enfocat a les famílies amb fills/es amb sordesa.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *