Subtitulem en directe el pregó de la Mercè a càrrec de l’escriptora Najat El Hachmi

Subtitulem en directe el pregó de la Mercè a càrrec de l’escriptora Najat El Hachmi

Des de la Federació ACAPPS és un plaer poder subtitular aquest divendres 22 de setembre, a les 19:00, el pregó de La Mercè, a càrrec enguany de l’escriptora Najat El Hachmi.

Amb els subtítols del pregó, que podran seguir-se tant a les pantalles instal·lades en el saló de Cent com a la plaça Sant Jaume, totes les persones amb sordesa podran seguir, i participar, el pregó de la festa major. A més de ser una mesura d’accessibilitat universal a tot el col·lectiu, facilita en actes multitudinaris el seguiment de les intervencions per a tota la ciutadania.

Recordem que prop del 98% de les persones que tenen sordesa es comuniquen en llengua oral, parlant, i, malgrat els audiòfons i els implants coclears necessiten mesures d’accessibilitat com la subtitulació per poder participar i ser inclosa en qualsevol tipus d’acte.

El Servei d’Accessibilitat de la Federació ACAPPS fa dinou anys que acompanya institucions, empreses i organitzacions en fer accessible la seva activitat, oferint el servei de subtitulació en directe i en diferit, assessorant en els diferents suports accessibles, com els bucles magnètics i les emissores FM, i organitzant formacions i xerrades de sensibilització entorn l’accessibilitat a la comunicació de les persones amb sordesa.

Referent del Servei d’Accessibilitat a la Comunicació: Domingo Reina | accessibilitat@federacioacapps.org tel. 646 408 422

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *