Oferta de feina a ACAPPS: busquem un/a tècnic/a en Inclusió i Cultura

Oferta de feina a ACAPPS: busquem un/a tècnic/a en Inclusió i Cultura

El/la Tècnic/a d’Inclusió i Cultura treballarà en estreta col·laboració amb les persones que integren l’Àrea d’Aliances, Participació i Voluntariat, però també amb l’Àrea d’Atenció Directe i Serveis a les Persones ja que
les seves funcions tenen per objectiu garantir la inclusió i la participació a de les persones amb sordesa a través de la promoció de la cultura accessible i l’ús del català entre les empreses establint aliances que fomentin la inclusió i donant eines i recursos per fer-ho possible.

Aquí tens tots els detalls de la plaça a cobrir. Si creus que encaixes amb el perfil i requisits, t’animem a que ens enviïs el teu currículum vitae a direccio@acapps.org i et sumis a l’equip d’ACAPPS!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *