La Laura i l’Andrea, logopedes, s’incorporen a l’àrea d’atenció a les famílies i persones amb sordesa

La Laura i l’Andrea, logopedes, s’incorporen a l’àrea d’atenció a les famílies i persones amb sordesa

Recentment s’han sumat a l’equip de l’Àrea d’atenció directa a les famílies i persones amb sordesa la Laura i l’Andrea (la Laura a l’esquerra, l’Andrea a dreta). Les dues són logopedes i coincideixen en què les apassiona i motiva la seva feina. Per les dues també la comunicació i el llenguatge oral és l’eina que ens permet relacionar-nos i contactar entre nosaltres. A més, tenen molt present l’acompanyament emocional a les persones i famílies. Estem segures que les dues us oferiran una atenció personalitzada i especialitzada.

LAURA ROIG

Soc la Laura. Vaig incorporar-me a ACAPPS al maig amb l’objectiu de poder ajudar-vos i acompanyar-vos en tot el procés terapèutic i de rehabilitació logopèdica.

Per a mi, la logopèdia és una professió vocacional i bidireccional on sempre busco l’atenció personalitzada i donar resposta a les necessitats de cadascú per potenciar la comunicació oral, l’eina que ens permet relacionar-nos entre nosaltres

Des de fa dos anys, tinc el gust de poder treballar en allà que tant m’apassiona, la logopèdia, i aquesta motivació em mou a millorar i actualitzar-me per intentar oferir sempre la millor atenció possible. El meu vincle amb les sordeses ve de fa anys, quan era estudiant de batxillerat i vaig poder viure de prop tot el procés de rehabilitació de l’audició d’un infant. Va ser aleshores quan vaig saber que volia ser partícep i dedicar-me a donar resposta a aquestes necessitats.

Estic encantada de formar part d’ACAPPS i poder ajudar-vos en tot el que necessiteu! saaf@acapps.org


ANDREA MORRAJA

Soc l’Andrea i estic per acompanyar-vos amb eines i estratègies concretes perquè pugueu participar plenament en el vostre entorn proper i en la societat.

Entenc la comunicació com una capacitat única en les persones que ens permet connectar entre nosaltres. Per això treballo de manera estreta i personalitzada amb cada persona.

Atenent les vostres necessitats particulars i adaptant-me a elles, per poder millorar la comunicació i ajudar-vos a superar tota barrera lingüística i emocional que tingueu.

Porto més de deu anys dedicant-me a l’apassionant món de la logopèdia, especialitzant-me en el camp de la neurorehabilitació i formant-me en l’acompanyament emcional a les persones que atenc i les seves famílies. En el temps treballant en entorns hospitalaris, clínics i escolars, he après la importància de la col·laboració i comprensió mútua. El meu objectiu no és només ajudar a les persones sinó poder teixir suports amb les seves famílies, doncs aquestes són també un pilar que pot contribuir positivament en aquest camí.

Estic a la vostra disposició per facilitar una comunicació amb confiança i fluïdesa, independentment de les vostres diferències individuals. logopedia@acapps.org

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *