Nova aliança per a l’atenció de les persones amb sordesa i famílies amb Salvà Audiologia

Nova aliança per a l’atenció de les persones amb sordesa i famílies amb Salvà Audiologia

Signem un nou conveni per millorar l’atenció a les persones amb sordesa i les famílies amb el centre auditiu Salvà Audiologia. Un centre que ha obert les seves portes a Badalona amb la voluntat de ser un centre de referència en atenció personalitzada i propera a les persones amb pèrdua auditiva, les famílies amb fills i filles amb sordesa, amb una àrea pediàtrica pròpia i que també tractaran de forma especialitzada el tinnitus, que reconeixen com un trastorn que afecta cada vegada a més persones que necessiten suport i acompanyament en el procés.

Per Núria Salvà, audioprotesista i logopeda, és una oportunitat treballar col·laborativament amb l’associació ACAPPS: “ens sentim plenament identificats amb els valors i drets que defensa l’entitat i esperem sumar-nos en aquest suport i acompanyament a les persones amb sordesa i les seves famílies”.

Per l’associació també és important teixir aliances amb centres auditius de proximitat que posin la persona en el centre de l’atenció. “Volem treballar al costat d’aquelles empreses i organitzacions amb qui compartim models d’atenció i visió i amb qui podem avançar i fomentar formacions i accions de sensibilització per fer més visible la sordesa i les necessitats de les persones afectades”, explica Laia Sullastres, directora d’ACAPPS.

D’esquerra a dreta, Laia Sullastres, directora d’ACAPPS -al centre- amb Gregori Génova i Núria Salvà de Salvà Audiologia

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *