Hem fet molt més gran la festa de Nadal d’ACAPPS!

Hem fet molt més gran la festa de Nadal d’ACAPPS!

Famílies amb els seus infants i persones amb sordesa disfrutant d’un dia de lleure i compartint molts somriures i moments per al record. Així va ser la nostra festa de Nadal, #NadalACAPPS23, que un any més vam repetir a l’espai Torre Jussana el dissabte 16 de desembre.

Aquest any però vam aconseguir fer la festa més sorprenent encara, i és que no trobàvem el tió per enlloc. Van ser les famílies i els infants els qui, superant reptes proposat per les persones voluntàries i participants dels taller d’ACAPPS, podien aconseguir pistes que els conduirien cap al tió perdut. Així, des del taller d’Horts Urbans aprenien a sembrar; des del Club de Lectura a encertar les paraules dels ingredients per fer un caldo, des de la Xarxa de Dones a fer una de les seves activitats preferides, pintar ceràmica; des del taller d’anglès a cooperar per arribar a l’objectiu. I gràcies a l’esforç col·lectiu, vam trobar el tió!

També ens agradaria destacar, entre molts altres moments de la festa, que tothom va tenir un regal especial del Nadal d’ACAPPS, els més petits però també els grans, una tassa i una làmina il·lustrada de la Marta Capdevila. I també, gràcies al Parc del Tibidabo, el Big Fun Museum i el FCBarcelona vam poder sortejar entrades entre les famílies participants al concurs.

Gràcies a totes les famílies i persones amb sordesa sòcies d’ACAPPS per fer més gran la festa de Nadal de l’associació.
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *