Estenem aliances arreu del territori català amb GrandAudition

Estenem aliances arreu del territori català amb GrandAudition

Tenir un audioprotetista de confiança per a tota la vida on cada visita al teu centre auditiu sigui una experiència positiva. Aquest és l’objectiu de la primera xarxa de centres auditius que es defineix amb noms i cognoms, és a dir, on cada centre vol ser únic i oferir un servei proper i una relació amb la persona basada en la confiança. És la xarxa de centres auditius GrandAudition, amb centre propi a Olesa de Montserrat, Mataró, Palamós, Girona, Blanes, Lleida i Barcelona.

Des d’ACAPPS hem signat recentment conveni amb tots ells, per tal de poder oferir avantatges i nous descomptes per a les persones i famílies sòcies de l’associació a més de poder sumar col·laboracions per ampliar l’abast dels nostres serveis i millorar l’oferta de formació i assessorament amb professionals audiòlegs/gues amb vocació i experiència en el sector.

Per part dels centres GrandAudition, valoren molt positivament la relació amb les associacions ACAPPS i la nostra tasca d’atenció propera, d’escolta activa i de resposta a les necessitats de les famílies i persones amb sordesa, amb prestació de serveis i tasca d’incidència social i política en defensa dels drets educatius, socials, laborals i culturals del col·lectiu.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *