Estrenem el 2024 amb l’Espai Jove per a joves amb sordesa d’entre 16 i 25 anys!

Estrenem el 2024 amb l’Espai Jove per a joves amb sordesa d’entre 16 i 25 anys!

En resposta als interessos que ens heu fet arribar, posem en marxa l’Espai Jove d’ACAPPS. Serà el nostre punt de trobada mensual (de joves amb sordesa d’entre 16 i 25 anys) i volem que vosaltres mateixes decidiu si preferiu presencial o en línia. Els conduirà Patricia Lepetit i serà un espai totalment obert:

Patricia Lepetit explica què serà l’Espai Jove i us anima a participar-hi!

Podreu parlar i intercanviar punts de vista dels temes que més us preocupen, la feina, els estudis o les relacions però, de fet, sereu vosaltres els i les qui marcareu els temes a tractar, propostes o activitats a fer.

Horari: El tercer dimecres de mes. Tenim previst començar el 21 de febrer! Obrim formulari perquè escolliu:
Presencial, de 16:30 a 18:00
En línia, de 19:00 a 20:30

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *