Busques feina o necessites un canvi professional? T’acompanyem i t’oferim recursos i formacions perquè ho facis possible!

Busques feina o necessites un canvi professional? T’acompanyem i t’oferim recursos i formacions perquè ho facis possible!

Comencem un any més el programa d’itineraris laborals per a les persones amb sordesa perquè aconsegueixin llocs de feina estables i de qualitat a qualsevol empresa.

Si tens sordesa i estàs buscant feina o necessites un canvi laboral, et pots posar en contacte amb nosaltres i et donarem suport en la recerca i/o millora de feina.

Com t’acompanyem?

1. Amb atenció personalitzada. Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem cita per saber quin és el teu objectiu: de què busques feina, de què has treballat, quina formació has fet, quins interessos i quines aptituds tens. A partir d’aquí t’orientarem en un itinerari laboral!

2. T’acompanyem perquè aconsegueixis i mantinguis el lloc de feina. Un cop ja tinguem definit quin lloc de feina busquem i el currículum actualitzat, ens posarem a buscar ofertes de feina que encaixin amb allò que busquem. T’acompanyarem en la presentació d’autocandidatures, en preparar-te l’entrevista de feina, a cercar empreses que siguin del teu sector professional. Un cop aconsegueixis el lloc de feina, continuarem en contacte amb tu per saber com t’està anant i perquè, un cop aconseguim la feina, és important mantenir-la. 

3. Amb el suport que necessitis! L’objectiu del nostre Servei d’Inserció Laboral és que puguis aconseguir un lloc de feina estable on puguis desenvolupar la teva professió. Per això et donem, tant a tu com a l’empresa, tot el suport que sigui necessari (Treball amb Suport).

Recursos i formacions que t’oferim:


ALFABATITZACIÓ DIGITAL I DIMECRES DIGITALS. Tenir uns coneixements bàsics en informàtica és necessari per trobar feina. Per això oferim un curs en alfabetització digital on començarem de zero, ens treurem pors i veurem que és més fàcil del que sembla. A més els oferim en grups reduïts per facilitar la comunicació i l’aprenentatge. També oferim els Dimecres Digitals per a totes aquelles persones que ja teniu uns coneixements de les eines informàtiques però voleu donar un pas més i seguir aprenent per trobar millors oportunitats laborals.

INSCRIPCIONS A: formacio@acapps.org


SESSIONS FORMATIVES EN RECERCA DE FEINA. Si tens sordesa i estàs en recerca de feina, aquest cicle de formacions està pensat per a tu, perquè milloris les teves competències  i tinguis més èxit a l’hora d’aconseguir una feina. A més, oferim el curs en horari de matins i tardes perquè puguis escollir el que s’adapti millor a la teva disponibilitat. La formació consta de cinc sessions, amb una durada total de 10 hores.

Inscripcions | formacio@acapps.org


                                            
CLUB DE FEINA. Perquè trobar feina sí que és possible i pots comptar amb el nostre suport en el procés, tenim per a tu el Club de Feina d’ACAPPS, presencial i setmanal amb recursos, ofertes laborals i acompanyament dels nostres orientadors laborals. 

INSCRIPCIONS laboral@acapps.org


SERVEI D’INSERCIÓ LABORAL. Serveis Integrals d’Orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorn de la salut mental. SIOAS 2023. Expedient STC 044/23/000042

AMB EL SUPORT DE:

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *