Coneix Pantalla BCN, el cicle de cinema gratuït i accessible per a les persones amb sordesa

Coneix Pantalla BCN, el cicle de cinema gratuït i accessible per a les persones amb sordesa

L’onzena edició del cicle de cinema Pantalla Barcelona proposa un primer trimestre de l’any amb sessions de cinema accessibles amb bucle magnètic -perquè el so arribi millor als audiòfons i implants coclears- i subtítols; així com sales adaptades a les persones amb mobilitat reduïda. Les sessions, organitzades pels Centres Cívics de Barcelona que participen en la iniciativa, són gratuïtes. Això sí, cal reservar les entrades al web de Pantalla Barcelona

Què puc anar a veure?

Anthony Hopkins i Olivia Colman per explicar la història de l’Anthony i la seva filla Anne. Ell és un home de 80 anys, mordaç i tan tossut que ha decidit viure sol i rebutjar tots i cadascun dels cuidadors contractats perquè l’ajudin a casa. Ella ja no pot visitar-lo cada dia i sent que la ment del seu pare comença a fallar.

15 de febrer, a les 18:30, Centre Cívic Josep Maria Trias i Peitx (Les Corts)

14 de març a les 19:00 hores al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc (Eixample), amb el mateix servei d’accessibilitat.

Una pel·lícula sobre la família, l’amor i la solidaritat amb el conflicte social dels desnonaments com a rerefons. El film explora l’efecte que una situació d’estrès econòmic té sobre les relacions personals i com l’afecte i la fraternitat poden ser un motor per tirar endavant. Dirigida per Juan Diego Botto com a director de llargmetratges és un thriller dramàtic que va escriure a quatre mans amb la seva parella, la periodista i escriptora Olga Rodríguez. En el repartiment, Penélope Cruz i Luís Tosar.

28 de febrer, a les 19:00, al Centre Cívic La Sedeta.

Aftersun s’endinsa en la relació d’un pare jove amb la seva filla a partir dels records de la preadolescent. La cineasta, Charlotte Wells, combina diferents formats d’imatge com ara enregistraments amb càmera de vídeo, creant aquesta petita joia del cinema dels últims anys, un film emocional que ha rebut premis i elogis allà on s’ha pogut veure.

16 de febrer, a les 19:00 hores, al Centre Cívic Casa Groga (Horta-Guinardó).

21 de febrer a les 19:00 hores al Centre Cívic Cotxeres de Sants (Sants).

16 de febrer a les 19:00 hores al Centre Cívic Zona Nord (Nou Barris)

dimecres 20 de març a les 19:00 hores al Centre Cívic La Sedeta (Gràcia)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *