La Fundació Joan Miró us convida a l’activitat Petites Històries, Grans Dones amb l’artista amb sordesa Helena Vinent

La Fundació Joan Miró us convida a l’activitat Petites Històries, Grans Dones amb l’artista amb sordesa Helena Vinent

L’acte tindrà lloc el 9 de març. ACAPPS subtitularà l’espectacte en directe

LFundació Joan Miró, amb qui tenim un conveni de col·laboració per a la promoció de l’accessibilitat,  convida  molt especialment a les famílies d’ACAPPS  a l’activitat familiar Petites històries, grans dones que val molt la pena.

És un conte per a famílies que explica la història d’una gran dona. Enguany la protagonista d’aquesta història real és una jove artista, l’Helena Vinent, que quan era molt petita va perdre l’audició. Ens explicarà com va influir-hi en la seva infantesa i com, a través de l’art, va crear un entorn imaginari on tothom podia viure d’una altra manera. Després del contacontes, que comptarà amb subtítols, coneixerem l’Helena en persona per poder-li fer les preguntes que vulguem.

L’Helena Vinent és una artista referent en diferents formats (fotografia, escultura, perfomance) que reivindica, en les seves obres, persones amb altres capacitats que no són les normativament acceptades. Estem segures que us encantarà conèixer-la, no us perdeu aquesta oportunitat!

VULL RESERVAR L’ACTIVITAT!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *