Com tramitar el certificat de discapacitat?

Com tramitar el certificat de discapacitat?

Arrel de les recents dificultats i experiències de les famílies per tramitar o renovar el certificat de discapacitat, us convidem a la trobada informativa que farem per a les famílies el proper dimarts 19 de març. Ens acompanyaran i explicaran els canvis que s’han produït i com gestionar-ho la Laura Roig, tècnica de l’àrea d’Atenció a les Famílies i la Ana Rodríguez, mare voluntària d’ACAPPS.

L’objectiu: 
intercanviar i resoldre dubtes sobre els nous bàrems a l’hora de tramitar el certificat de discapacitat. En funció dels dubtes i experiències que sorgeixin, elaborarem posteriorment un dòssier-guia sobre el CAD. 

* Si necessiteu mesures d’accessibilitat per a la xerrada en línia (subtítols) indiqueu-nos-ho per donar resposta a la demanda.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *