Incrementem les beques de logopèdia d’ACAPPS per a infants i persones adultes amb sordesa amb més sessions i més copagament

Incrementem les beques de logopèdia d’ACAPPS per a infants i persones adultes amb sordesa amb més sessions i més copagament

UN PROGRAMA ÚNIC D’ACAPPS PENSAT PER A LES PERSONES I FAMÍLIES ASSOCIADES

ACCIÓ SOCIAL: FEM MÉS. DONEM RESULTATS.

El 2023 vam oferir el copagament de 1.021 sessions de logopèdia, amb 106 infants i persones beneficiàries, la participació de 37 logopedes arreu del territori i una inversió de 14.294 €. A més, vam donar 9 beques integrals per cobrir la totalitat de les sessions.

Aquest any, gràcies a l’esforç que hem dedicat en aquest programa, hem aconseguit que puguem oferir més sessions i puguem incrementar-ne el copagament, de 14 a 15€ per sessió!

Podeu demanar la beca abans del 31 de maig de 2024.

VULL DEMANAR LA BECA PER A LA LOGOPÈDIA!

Què oferim?

L’oportunitat de rebre un suport en el pagament de les sessions de logopèdia que feu en l’àmbit privat (aquest any, ho incrementem a 15 € per sessió), amb el/la logopeda que escolliu i, a més, amb suport i acompanyament individualitzat per part de l’associació.

Quins són els requisits?

Per poder accedir a les beques cal ser família o persona sòcia d’ACAPPS i tenir el compromís de signar els registres de cada sessió.

Ningú sense logopèdia!

Ens fa molta il·lusió poder oferir el finançament integral de les sessions de logopèdia per a aquelles famílies o persones que visquin una situació de vulnerabilitat. L’any passat nou famílies van poder accedir a aquesta beca específica del programa.


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *