Dediquem el proper trimestre a un cicle de xerrades sobre la pèrdua auditiva

Dediquem el proper trimestre a un cicle de xerrades sobre la pèrdua auditiva

Des d’ACAPPS, amb la col·laboració d’Arrecife Audiologia i Salvà Audiologia, et proposem un cicle de tres xerrades en què parlarem de temes que segur que t’interessaran: del fet de perdre l’audició i de com ho afrontem emocionalment, dels acúfens i de les noves tècniques d’emmascarament i del bucle magnètic i, concretament, del nou sistema Roger que us pot ser de molta ajuda.

Les xerrades tindran lloc entre el maig i juliol i us podeu apuntar a totes o només a aquella que més us interessi. Seran xerrades presencials, a ACAPPS, i comptaran amb subtítols i el bucle magnètic.

Les activitats són gratuïtes però cal inscriure-s’hi prèviament per reservar plaça:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL CICLE DE XERRADES SOBRE LA PÈRDUA AUDITIVA

MAIG: LA PÈRDUA D’AUDICIÓ

JUNY: ELS ACÚFENS

JULIOL: EL BUCLE MAGNÈTIC

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *