Signem conveni amb l’Hospital Sant Joan de Déu en el marc del projecte FAQS Sordesa

Signem conveni amb l’Hospital Sant Joan de Déu en el marc del projecte FAQS Sordesa

Recentment hem signat un conveni amb l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD), amb l’objectiu concret d’entrevistar l’equip de professionals del seu Servei d’Otorrinolaringologia en el marc del projecte FAQS sordesa de la Federació ACAPPS. Un projecte amb secció pròpia al web, des d’on volem acompanyar-vos i donar respostes a totes les preguntes que teniu, tant si sou persones afectades com famílies amb fills/es amb hipoacúsia, sobre la sordesa, sobre els audiòfons i els implants coclears, sobre la rehabilitació auditiva i la logopèdia.

Acompanyats dels i de les professionals de referència de cada àmbit, t’oferim informació especialitzada i fiable. En aquest sentit, oferirem 37 noves píndoles informatives amb els i les professionals del Servei d’Otorrinolaringologia de l’HSJD, l’únic centre de la xarxa hospitalària pública de Catalunya on es realitzen implants coclears pediàtrics.

Com a entitat referent a Catalunya de les persones amb sordesa que es comuniquen en llengua oral i de les seves famílies estem ampliant aquesta secció gràcies al suport del departament de Salut. També han col·laborat fins ara amb el nostre FAQS Sordesa l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Hospitals Germans Trias i Pujol, l’Hospital Clínic i, en matèria de drets laborals, Barcelona Activa.

També tenim una enquesta oberta per recollir noves consultes que ens vulgueu fer, en qualsevol àmbit -mèdic, protètic, laboral, legal, social,…- i que gestionarem amb professionals referents per poder-vos donar resposta.


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *