ELECCIONS ACAPPS

Tots els socis i sòcies d’ACAPPS esteu convidats/des a participar en les eleccions

Aquest any tindran lloc les eleccions per formar la Junta Directiva de l’associació ACAPPS per als propers 4 ays (2022-2025). Una opció oberta a tots els socis i sòcies d’ACAPPS en data 4 de març, quan es convocaran les eleccions.

 

Des d’ACAPPS volem que les eleccions siguin un procés obert, participatiu i transparent. Per això expliquem amb detall tot el procés i el calendari electoral.  L’Àngels Videla, actual presidenta i en representació de tota la Junta Directiva, fa una crida a la implicació i participació a l’associació.

“Tots els socis i sòcies majors de 18 anys podeu presentar-vos a les eleccions d’ACAPPS.  Compromís i implicació, els únics requisits”.
Àngels Videla, presidenta de l’associació ACAPPS.

“El temps corre ràpid i ara ja farà 4 anys que vaig assumir la presidència de l’associació ACAPPS, acompanyada dels companys i companyes en la Junta Directiva, la Maria Moñino, en Xavier Martín, l’Ana Barrera, l’Antoni Salamero i en Raimon Jané. Tot i que ja era sòcia activa i voluntària d’ACAPPS, en aquests 4 anys m’he adonat molt més de tota la feina que fa l’associació per a les persones amb sordesa i les seves famílies. Res s’aconsegueix sense esforç, motivació i implicació. Al darrere hi ha tot un moviment, amb el suport de l’equip tècnic, per impulsar les activitats, els programes d’atenció, els avantatges per a les persones associades i les accions per millorar els drets del col·lectiu i fer-nos, cada dia, una mica més visibles.

I el motor d’aquest moviment som les persones amb sordesa, les famílies amb fill/es o altres familiars amb sordesa. Tots els socis i sòcies d’ACAPPS en data 4 de març i majors de 18 anys esteu convidats a presentar-vos-hi:  totes en podeu formar part.

Hem avançat molt, moltíssim, en els darrers anys, però encara hi ha moltes fites a aconseguir i molt suport a continuar oferint. Crec que el compromís i la implicació són els únics requisits necessaris per continuar construïnt ACAPPS”.

ELECCIONS ACAPPS: el calendari electoral

En el calendari electoral detallem cada part del procés i les seves dates i terminis.

ELECCIONS ACAPPS: com ha de ser una candidatura? 

Estatuts ACAPPS

| Si tens dubtes o necessites més informació sobre el procés electoral, posa’t en contacte amb nosaltres:
Laia Sullastres
direccio.tecnica@acapps.org  |  Tel. 93 210 55 30