Publicat el butlletí Informatiu d’Abril amb especial Sant Jordi!

Dissabte 17 de novembre de 2018, a l’auditori Casa del Mar. Ja us podeu reservar la data de les propera edició de les Jornades de Formació de les Persones Sordes en Modalitat Oral. I, aprofitant l’ocasió, us informem que podeu tornar a veure totes les sessions de les 22es Jornades al nostre web, www.acapps.org, des d’on podeu accedir als vídeos subtitulats de cada ponència.

Dilluns que vé serà un dia molt especial. Per això esperem que ens vingueu a saludar, el dia de Sant Jordi, al pati de l’Ajuntament de Barcelona, on tindrem una parada de venda de roses solidària. I si, a més, us animeu a comprar una de les nostres roses, us obsequiarem amb el punt de llibre d’ACAPPS fet per l’ocasió. Quedeu informats/des! També volem agrair a totes les voluntàries i voluntaris que ens acompanyaran, de 10:00 a 20:00, a la parada. I sobretot dir que hi estarem com a entitat membre de la Xarxa per a la Inclusió Laboral de Barcelona i que els diners que recaptem amb la venda de roses els destinarem íntegrament als programes d’ACAPPS.

Us convidem a llegir les entrevistes fetes a persones usuàries del Servei d’Inserció Laboral amb motiu de la celebració, enguany, dels 20 anys del Servei, i també totes les altres informacions destacades i d’interès per a les famílies, persones sordes postlocutives i d’accessibilitat.

Accedeix al butlletí informatiu d’abril aquí!

I al butlletí Incloem, d’àmbit laboral, aquí.

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *