Si tens entre 16 i 29 anys, tens una discapacitat auditiva i no treballes, FORMA’T en competències digitals!

Si tens entre 16 i 29 anys, tens una discapacitat auditiva i no treballes, FORMA’T en competències digitals!

Saps que les competències digitals augmenten les possibilitats de trobar feina?

La Fundación ONCE obre, a Barcelona, l’Acadèmia Digital i oferirà, gratuïtament, la millor formació en competències digitals perquè el futur professional no tingui límits!

La formació consta de dos fases. El primer curs és del 28 de maig al 22 de juny i es tractaran continguts generals (iniciació al màrqueting digital, disseny, gestió de xarxes socials,…). En la següent fase, el curs es dividirà en tres itineraris formatius (màrqueting i disseny, programació i noves professions tecnològiques).

INSCRIPCIONS. Si t’interessen les noves tecnologies i vols fer aquesta formació, inscriu-te abans del 9 de maig (en la inscripció has d’indicar quines mesures d’accessibilitat necessites per fer el curs).

Requisits: cal que estiguis inscrit al Sistema Nacional de Garantia Juvenil i que no estiguis treballant.

FORMACIÓ GRATUÏTA. PLACES MOLT LIMITADES.

MÉS INFORMACIÓ: Si necessites més informació o per a qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem en tot el procés:  coordinaciosaes@acapps.org  · tel. 93 210 55 30 · whatsapp 600 401 631

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *