Àngels Videla, nova presidenta de l’associació ACAPPS per l’etapa 2018-2021

Àngels Videla, nova presidenta de l’associació ACAPPS per l’etapa 2018-2021

L’Àngels Videla, fins ara vocal a la Junta Directiva d’ACAPPS en representació de les famílies d’ACAPPS, és la nova presidenta de l’associació, tal i com es va acordar a l’Assemblea Electoral celebrada el 13 de juny. Pren així el relleu a Raimon Jané, que continuarà a la Junta com a vocal i es dedicarà a la representació institucional de la Federació ACAPPS, que seguirà presidint.

Segons Jané, aquest canvi suposa un nou impuls a l’associació: “la nova Junta té una molt bona combinació d’experiència i renovació, amb la incorporació de l’Àngels i l’Ana com a presidenta i secretària. Estic segur que aquest canvi també facilitarà una millora dels serveis d’atenció a les persones sordes i les seves famílies que es comuniquen en llengua oral”.  Com a president de la Federació ACAPPS, reforçarà les tasques de representació institucional, de comunicació i de l’accessibilitat.  “Amb aquesta renovació, les dues entitats avancen cap a una nova etapa de millora i enfortiment de les seves activitats”, assegura Jané.

 

L’Àngels és mare de dos fills, la Mireia i en Martí, un noi sord i usuari de dos implants. És mare voluntària de la Comissió de Famílies des de 2010 i va entrar com a vocal a la Junta el 2014.  Pren el càrrec de presidenta amb “ganes i respecte per fer una bona feina que ajudi a tots els col·lectius que agrupa ACAPPS a ser visibles davant la societat i l’Administració”. Per Videla, el gran repte “és mantenir-nos com associació de referència del món dela sordesa i seguir lluitant per mantenir i millorar tots els drets dels nostres associats en tots els àmbits sanitari, educatiu, laboral, social i cultural”.

 

També es van renovar altres càrrecs. Ana Barrera, nova vocal de la Comissió de Famílies, formarà part de la Junta Directiva com a secretària i Xavier Martí, que estava com a vocal, passa a ser-ne el vicepresident. Prenen el relleu, així, de Paco Luque i Marta Capdevila que, després d’anys de dedicació, deixen la seva representació a la Junta de l’associació.

Maria Moñino i Antoni Salamero mantenen els seus càrrecs com a vicepresidenta i tresorer d’ACAPPS.

 

COMPOSICIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA 2018-21

Àngels Videla. Presidenta.

Maria Moñino. Vicepresidenta.

Xavier Martín. Vicepresident.

Ana Barrera. Secretària i vocal de la Comissió de Famílies.

Antoni Salamero. Tresorer.

Raimon Jané. Vocal de Relacions amb la Federació ACAPPS.

 

Aquesta nova composició manté la línia iniciada per la Federació ACAPPS d’obertura cap a una nova etapa que es concretarà en el Pla Estratègic, que s’està treballant per impulsar les actuacions i renovació de les seves activitats. Una legislatura que té com a missió millorar l’acollida a les persones sordes i les seves famílies i impulsar la seva participació en les activitats i propostes de l’entitat.

La millora del finançament de l’entitat i l’enfortiment del treball que realitzem en els àmbits laboral, educatiu, de salut i d’accessibilitat formen part dels reptes de la nova directiva per a aquests 4 propers anys.

Al Paco Luque i a la Marta Capdevila, persones sortints de la Junta, volem agrair tots els anys i esforços que han dedicat voluntàriament a l’entitat des de diferents perspectives, i que han contribuït a la consolidació d’ACAPPS: gràcies.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *