Fem guardiola amb l’Hospital Sant Joan de Déu perquè cap infant sord es quedi sense poder sentir #GivingTuesday

Fem guardiola amb l’Hospital Sant Joan de Déu perquè cap infant sord es quedi sense poder sentir #GivingTuesday

Perquè un implant FUNCIONI, cal que totes les seves parts FUNCIONIN. Quan una part deixa de funcionar, el nen/a sord/a deixa de SENTIR.

Les famílies amb fills/es sords/es amb pocs recursos econòmics no poden assumir el cost de la reparació. L’Administració pública no ho cobreix. L’assegurança de l’implant, tampoc.

Per això, la Federació ACAPPS i l’Hospital Sant Joan de Déu fem una guardiolaper cobrir el cost de les reparacions dels implants per a les famílies que els sigui impossible assumir-ho.

Perquè cap infant es quedi sense poder sentir.

El cost de la reparació d’un processador oscil·la entre 600€ i 800€.

El cost de la reparació d’un cable/bobina oscil·la entre 200€ i 300€.

El cost d’una bateria i del carregador té un cost de 500€.

El cost d’un pack de 6 piles té un cost de 8€

 

AJUDA’NS A FER GRAN LA GUARDIOLA: CONTRIBUEIX A QUE CAP NEN/A SORD/A ES QUEDI SENSE PODER SENTIR. MIL GRÀCIES!

SI HO PREFEREIXES, POTS FER EL TEU DONATIU* PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA AL NÚM. DE COMPTE  ES98 2100 3000 1322 01563876 (indiqueu nom i cognom + DNI + ImplantsCoclears)  

 

* Els donatius a ACAPPS, entitat d’Utilitat Pública, dedueixen de la quota d’IRPF (fins a 150€ de donatiu, 75% de desgravació fiscal; en el cas de les empreses, 35%)

*Campanya liderada per l’Associació Catalana per a la Promoció de les Persones Sordes (ACAPPS). Tots els ingressos que es recaptin amb aquesta campanya es destinaran al Banc de Material per als recanvis i reparacions dels implants coclears de l’Obra Social Sant Joan de Déu en benefici de les famílies amb pocs recursos econòmics.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *