Estem al Congrés de FIAPAS “Sordesa infantil. Del diagnòstic a la inclusió educativa”

Estem al Congrés de FIAPAS “Sordesa infantil. Del diagnòstic a la inclusió educativa”

La Confederación FIAPAS, de la qual en som entitat membre, celebra avui i demà a Madrid el Congrés Científic 40è Aniversari: Sordesa Infantil. Del diagnòstic a la Inclusió Educativa. Reptes i Futur .

En el transcurs d’aquest Congrés es debatrà al voltant de quatre simposis que abordaran els èxits i desafiaments en relació amb el diagnòstic i la intervenció precoç, els avenços en el tractament de la sordesa, els beneficis de l’audició binaural sobre el processament de la informació i la importància del desenvolupament cerebral auditiu com a porta d’accés al llenguatge i la lectoescriptura.

 

El president de FIAPAS, José Luis Aedo, ha destacat, durant l’acte d’inauguració, que “gràcies als progressos científics i tecnològics, que permeten restaurar la via auditiva, ens trobem amb noves generacions de nens, nenes i de joves amb sordesa que, gràcies al diagnòstic precoç de la sordesa, així com a una intervenció logopèdica i protèsica primerenca, han tingut l’oportunitat d’accedir al llenguatge oral de forma natural en els primers anys de vida, aconseguint després un ple desenvolupament personal amb millors resultats en el terreny acadèmic i professional “.

 

Per això, esdeveniments com aquest Congrés permeten que “tots aquells que amb responsabilitat familiar, professional, política, administrativa, institucional puguem aturar-nos a pensar en com s’han de plantejar i planificar les respostes necessàries per a aquestes noves generacions de persones sordes“, ha afegit el president de FIAPAS.

 

El Congrés es pot seguir per streaming accessible a través del web de FIAPAS 

També en podeu fer seguiment per twitter amb les etiquetes #RetosyFuturoSordesa i #40CongresoFIAPAS

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *