Publiquem el butlletí informatiu de febrer!

Publiquem el butlletí informatiu de febrer!

Butlletí Informatiu de la Federació ACAPPS.   Amb l’objectiu de compartir el coneixement i les experiències, us informem que acabem de publicar al nostre web www.acapps.org tot el contingut de la 23a edició de les Jornades, celebrades el 17 de novembre. Podreu accedir a totes les ponències a través dels vídeos subtitulats. A més, felicitem les investigadores Sara Rovira-Esteva i Irene Tor-Carroggio, que han rebut el segon premi dels XXX Premis del Consell Audiovisual de Catalunya per l’estudi sobre els serveis d’accessibilitat sensorial a les televisions catalanes, que també van presentar en el marc de les Jornades.

 

ALTRES TITULARS DE LES NOSTRES ACTIVITATS I SERVEIS

FAMÍLIES:  Aquest divendres 22, taller gratuït per a joves amb discapacitat auditiva amb l’experta en comunicació Karen Friedman. Activitat coorganitzada amb T-Oigo + saaf@acapps.org (Magda Giralt)

LABORAL: Signem el conveni de col·laboració amb el programa Incorpora de la Caixa. Amb la renovació de l’acord, és el 13è any que formem part de la xarxa. + laboral@acapps.org

BUTLLETÍ INCLOEM

POSTLOCUTIUS/VES: Anima’t  a participar a les sortides culturals, i accessibles per a les persones sordes, que organitzem des del SASP. Si t’interessa, digue-ns’ho a: sasp@acapps.org (Magda Giralt)

ACCESSIBILITAT: Formem part d’una nova xarxa de treball entre entitats del col·lectiu de la discapacitat i l’Ajuntament de Barcelona, la Xarxa d’Accessibilitat i Vida Independent (XAVI) + accessibilitat@acapps.org (Domingo Reina)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *