Compartim models, mètodes i recursos a la IV Jornada Tècnica d’Orientació Professional amb Barcelona Activa

Compartim models, mètodes i recursos a la IV Jornada Tècnica d’Orientació Professional amb Barcelona Activa

Volem millorar cada dia l’orientació professional de la nostra àrea d’Inserció Laboral. Per això, l’Andreu, el Xavi i la Gisela, de l’equip tècnic d’Orientació Laboral, estaran presents a la IV Jornada Tècnica d’Orientació Professional de Barcelona que organitza Barcelona Activa el proper 20 de juny.

Serà un espai de reflexió entorn als factors claus que intervenen en el moment de l’orientació al llarg de la vida, noves tendències del mercat de treball, projectes que creen ocupació, compartir models, mètodes i recursos que s’estan portant a terme per acompanyar la persona durant aquest procés.

El nostre Servei d’Accessibilitat a la Comunicació farà accessible la jornada amb la #SubtitulacióEnDirecte per a les persones amb discapacitat auditiva.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *