Ja es poden demanar les ajudes PUA: la data límit per presentar la sol·licitud és el 19 d’agost

Ja es poden demanar les ajudes PUA: la data límit per presentar la sol·licitud és el 19 d’agost

Us informem que avui, 18 de juny, s’ha obert la convocatòria pública per a la concessió del Programa d’ajuts d’atenció social a les persones amb discapacitat (Ajudes PUA) del departament de Treball, Afers Socials i Fanílies. Enguany les condicions de les Ajudes tècniques per a persones amb discapacitat auditiva són les següents:

Sol·licituds i terminis

Les sol·licituds s’hauran de formalitzar en els impresos facilitats per qualsevol Oficina de Benestar Social, adjuntant els documents que es demanen. També podeu trobar més informació i descarregar la sol·licitud a l’Oficina Virtual de Tràmits del web de la Generalitat (tema serveis socials – discapacitat) 

El termini de presentació és el dilluns 19 d’agost de 2019.

NOVETAT 2019: El curs de discriminació auditiva per adults. Objectiu:  millorar la discriminació dels sons i la comprensió de l’audició en persona portadora d’implant. Destinat a persones majors de 40 anys i cal adjuntar un informe mèdic d’implantació d’implant coclear.

Per a qualsevol dubte o per a més informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres:

accessibilitat@acapps.org   tel. 93 210 55 30  whatsapp 620993422

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *