Cofinancem sessions de logopèdia fins el 31 de desembre

Cofinancem sessions de logopèdia fins el 31 de desembre

Des de l’associació ACAPPS posem en marxa la prestació de serveis d’intervenció logopèdica en el marc del PROGRAMA D’INTERVENCIÓ LOGOPÈDICA.


Gràcies a aquest programa, oferim a les persones amb  discapacitat auditiva atenció i intervenció logopèdica en modalitat individual mitjançant el cofinançament de les sessions de logopèdia, que realitzeu amb professionals de l’àmbit privat (ACAPPS pagarà 14€ per sessió als/a les logopedes). S’atorgaran un total d’entre 5 a 10 sessions per persona -en funció de les sol·licituds- que s’hauran de realitzar entre l’1 d’octubre i el 31 de desembre de 2019.

REQUISITS
La participació comporta el compromís d’assistència per part vostra o del vostre fill/a a les sessions i serà imprescindible la col·laboració del/de la logopeda en la justificació de les factures i rebuts de les sessions realitzades. Tant els/les logopedes com vosaltres us heu de comprometre a la presentació de la documentació en els terminis establerts.

CRITERIS
Per poder millorar el nostre programa i garantir, en la mesura del possible, cobrir les diverses necessitats- i donada l’elevada demanda de participació en el programa i les limitacions pressupostàries-  es tindran en compte els següents criteris:

  • Ser família sòcia o persona sòcia d’ACAPPS.
  • Per formar part del programa, serà necessari que totes les famílies i/o persones sordes participants facin o hagin fet una entrevista inicial amb el Servei d’Atenció i Suport a les Famílies (SASF).
  • Es considerarà l’adjudicació de les sessions segons rigorós ordre d’inscripció (cal omplir el formulari d’inscripció que veureu a l’apartat de Terminis)
Un cop recollides totes les demandes us comunicarem el número total de sessions assignades i la documentació necessària, i formalitzarem la vostra participació al Programa d’Intervenció Logopèdica.
 
TERMINIS
Si hi esteu interessats/des ens ho heu de comunicar abans del  dimecres 3 d’octubre, només cal que ompliu aquest breu formulari d’inscripció al programa:

ENLLAÇ AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ 


Per a dubtes i/o més informació, us podeu posar en contacte amb la Magda Giralt: saaf@acapps.org · Tel. 93 210 55 30 / 620 99 34 22   
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *