El 26 d’octubre t’esperem a les 24es #JornadesACAPPS19

El 26 d’octubre t’esperem a les 24es #JornadesACAPPS19

Ens alegrem, un any més, de poder-vos convidar a les 24es Jornades de Formació de les Persones Sordes en Modalitat Oral que celebrarem el proper dissabte 26 d’octubre a l’auditori del Centre Cívic Casa del Mar (c. Albareda, 1. Barcelona).

Hem preparat amb molta il·lusió aquesta edició, en què ens acompanyarà, a la taula d’inauguració, el secretari d’Afers Socials i Famílies, el sr. Francesc Iglesies. També  celebrarem els Premis Federació ACAPPS, que arriben ja a la seva desena edició! 

Parlarem de nous projectes que s’estan duent a terme a nivell d’accessibilitat, d’inclusió educativa, laboral, social i cultural, en els que la nostra entitat hi està formant part de forma activa. Aquesta és la raó de ser de la nostra entitat, com també ho és fer visible el col·lectiu que representem: les persones amb sordesa que, gràcies a les pròtesis auditives, senten, parlen i poden fer tot allò que es proposin. I, això, també estarà molt present a les nostres Jornades.

PROGRAMA #JornadesACAPPS19

JORNADES GRATUÏTES. AFORAMENT LIMITAT*!
INSCRIU-TE CLICANT AQUÍ!

* Es prioritzaran les places a les persones sòcies de l’associació ACAPPS.

** El nostre Servei d’Accessibilitat a la Comunicació oferirà la subtitulació en directe per a les persones amb sordesa. També hi haurà bucle magnètic per a les persones usuàries d’implant coclear i/o audiòfon.

Per a qualsevol dubte i/o més informació:

federacio@acapps.org 93 210 55 30. 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *