Publicat el butlletí informatiu de setembre-octubre

Butlletí Informatiu de setembre-octubre.  Aquest butlletí l’obrim convidant-vos a la 24a edició de les Jornades de Formació de les Persones Sordes en Modalitat Oral el proper dissabte 26 d’octubre a l’auditori de la Casa del Mar (c. Albareda, 1-13. Barcelona). Us adjuntem el programa complet de la jornada i us recordem que, degut a que l’aforament és limitat, és imprescindible que us hi inscriviu (entrada lliure; prioritat de places per a les persones sòcies de l’associació ACAPPS):

INSCRIPCIÓ A LES 24es JORNADES FEDERACIÓ ACAPPS

PROGRAMA DE LES 24ES JORNADES FEDERACIÓ ACAPPS

També podreu seguir l’actualitat de les Jornades a través del twitter amb l’etiqueta #JornadesACAPPS19

ALTRES TITULARS DE LES NOSTRES ACTIVITATS I SERVEIS

FAMÍLIES. Us recordem que hem obert el grup de whatsapp per a les famílies sòcies de l’Associació ACAPPS. Forma’n part i informa-te’n a   saaf@acapps.org (Magda Giralt)
LABORAL: El Club de Feina per a les persones sordes en recerca de feina de l’associació ACAPPS  obre tots els dilluns i els dimecres.  Si estàs en cerca de feina, posa’t en contacte amb nosaltres a + laboral@acapps.org
ACCESSIBILITAT:  subtitulem actes en directe per a les persones sordes. Si vols anar a un acte, del tipus que sigui, i necessites que sigui accessible posa’t en contacte amb accessibilitat@acapps.org(Domingo Reina).

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *