Subtitulem l’obra “El sr. Marcel·lí fa de Capri i el Sr. Bohigues, no” al Teatre Goya

Subtitulem l’obra “El sr. Marcel·lí fa de Capri i el Sr. Bohigues, no” al Teatre Goya

El Servei d’Accessibilitat a la Comunicació de la Federació ACAPPS subtitularà en directe per a les persones amb pèrdua auditiva la sessió del 20 de desembre de l’obra El sr. Marcel·lí fa de Capri i el sr. Bohigues, no al Teatre Goya.

Gràcies a la subtitulació, totes les persones amb pèrdua auditiva podran seguir i gaudir de l’obra de teatre, fent accessible la cultura a tothom. A més, l’espectacle també comptarà amb bucle magnètic per a les persones usuàries d’audiòfons i /o implants coclears (cal que activeu la posició “T” perquè el so us arribi de forma nítida a la pròtesis).

El preu de l’entrada amb descompte especial per a persones amb sordesa postlocutiva de l’associació ACAPPS és de 7€ (preu reduït en un 60% respecte al preu de l’entrada general!). Cada persona sòcia i amb sordesa postlocutiva d’ACAPPS podrà reservar fins a un màxim de 3 entrades -per a ell/a i dos acompanyants-. Per a més informació i reserva d’entrades poseu-vos en contacte amb sasp@acapps.org / whatsapp 620 993 422 (Magda Giralt).

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *