Es recomana la vacuna de la grip per a infants i adults amb implant coclear o en espera de l’implant

Es recomana la vacuna de  la grip per a infants i adults amb implant coclear  o en espera de l’implant

Amb l’arribada imminent de l’hivern, el departament de Salut ja ha posat en marxa la campanya de vacunació antigripal estacional 2019, adreçada a protegir les persones que tenen un risc més gran de presentar complicacions en cas de patir la grip.

Els grups de persones en què es recomana la vacuna antigripal hi ha les que tenen 60 anys o més. Entre el grup d’infants a partir dels 6 mesos i adults, hi ha les persones amb implant coclear o en espera de l’implant. Per tant, si sou persones usuàries d’implant coclear o esteu en espera d’aquest, la recomanació és que us vacuneu per la grip.

Més informació: Departament de Salut. Vacunació antigripal

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *