ACAPPS participa en el testeig dels continguts immersius 360º accessibles del projecte ImAc de la CCMA

ACAPPS participa en el testeig dels continguts immersius 360º accessibles del projecte ImAc de la CCMA

Veure el “making of” d’un telenotícies des de dues pantalles, en 360º i d’una forma accessible. Ja es pot fer gràcies al projecte ImAc, una iniciativa d’àmbit europeu en què participa la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, i que treballa per fer accessibles a les persones amb discapacitat auditiva i/o visual experiències immersives aprofitant el potencial de les noves tecnologies.

En el telenotícies migdia del diumenge 23 es va recollir la notícia i l’experiència de la Sílvia Jané, amb sordesa profunda i sòcia de l’associació ACAPPS, que entre altres persones sòcies de la nostra entitat, ha participat des de l’inici en el testeig de la subtitulació dels continguts immersius 360º. La Sílvia corrabora l’accessibilitat de l’eina: “em permet entendre, amb la subtitulació, el que s’està dient dins la realitat virtual”.

Ara l’eina està en període de prova obert a tothom. S’hi pot accedir des d’un mòbil, una tauleta o un ordinador:

Enllaç a l’eina per viure una experiència immersiva i accessible

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *