INFORMACIONS accessibles per a aquests dies: #COVID19

INFORMACIONS accessibles per a aquests dies: #COVID19

Són moltes les informacions que ens arriben -i moltes més que ens arribaran!- aquests dies arran de la declarada pandèmia pel coronavirus. Moltes d’aquestes ens arriben per whatsapp o per xarxes socials sovint sense indicar la font d’informació i, lamentablement, moltes són “fake news”, és a dir, informacions falses.

Davant d’una qüestió tan vital com és la salut, cal estar molt atent i segur que la informació que consultem és fiable. Per això i davant de qualsevol dubte, us recomanem que us informeu a través dels canals habilitats pel departament de Salut, amb informació actualitzada i fiable.

Des de la Federació ACAPPS us hem preparat un recull de materials informatius sobre el coronavirus i que són accessibles als infants i persones amb sordesa.

CANAL SALUT

Per resoldre dubtes, informeu-vos de primera mà i consulteu directament el Canal Salut del departament de Salut. Han obert un apartat específic i complet sobre el coronavirus:

ENLLAÇ AL CANAL SALUT. CORONAVIRUS SARS-CoV-2

INFO K. Súper 3.

Si teniu infants a casa un indispensable perquè segueixin les informacions sobre el coronavirus és veure l’InfoK: un informatiu pensat pels infants que s’emet de dilluns a dijous, a les 19:30, al canal Súper 3. Com explicar als més petits què és el coronavirus, què és el període d’incubació o la quarantena o què cal fer per prevenir contagis, aquest informatiu especial resoldrà molts dubtes dels petits de casa!

A més, és un programa que promou la participació dels petits/es de casa i això ens encanta!

ENLLAÇ A L’INFORMATIU ESPECIAL CORONAVIRUS

ENLLAÇ A L’INFO K

VOLEM SABER. TV3

Un programa especial per donar respostes a les preguntes formulades pels espectadors sobre el COVID19, emès el 10 de març. Presentat i dirigit per Laia Servera, l’especial compta amb la col·laboració d’experts com el Dr. Antoni Trilla, cap de Medicina Preventiva de l’Hospital Clínic; Joan Guix, secretari de Salut Pública de la Generalitat; Pere Vidal, advocat expert en Dret Laboral i professor de la UOC, i Anna Romeu, presidenta de la Secció de Psicologia d’Emergències del Col·legi de Psicolegs.

ENLLAÇ AL PROGRAMA VOLEM SABER. ESPECIAL CORONAVIRUS

QUÈ ÉS I QUÈ PERMET L’ESTAT D’ALARMA? 324

ENLLAÇ A LA NOTÍCIES DE 324 RELACIONADA AMB L’ESTAT D’ALARMA


http://teatroteca.teatro.es/opac/#indice
http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *