ESTRATÈGIES PER A VIDEOCONFERÈNCIES ACCESSIBLES

ESTRATÈGIES PER A VIDEOCONFERÈNCIES ACCESSIBLES

Com fer videoconferències i reunions virtuals de treball accessibles a les persones amb sordesa? Des d’AG BELL International proposen adoptar, amb la implicació de totes les persones de la reunió, una sèrie d’estratègies per optimitzar l’acústica i afavorir la comunicació: que s’utilitzin auriculars de qualitat amb micròfon; que s’eviti el soroll de fons o es silenciï el micròfon; que hi hagi una ordre del dia de la reunió que permeti el seguiment, que es faci un repàs final dels acords i que s’utilitzin els subtítols automàtics o a través de la #subtitulacióendirecte de les videoconferències (consulteu-nos a accessibilitat@federacioacapps.org).

Aquesta i altres pautes que recull l’article d’@AGBellAssoc permeten reunions accessibles a les persones amb #sordesa i, per tant, eficaces per a tot l’equip!

ENLLAÇ A L’ARTICLE ESTRATEGIAS DE ACCESIBILIDAD PARA PERSONAS CON SORDERA EN REUNIONES A DISTANCIA

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *