L’alumnat amb sordesa a l’escola en temps de confinament. En parlem amb el diari Ara

L’alumnat amb sordesa a l’escola en temps de confinament. En parlem amb el diari Ara

“Si les aplicacions tinguessin subtítols o si es poguessin fer grups petits li aniria molt millor” L’Àngels explica com ha viscut l’escola en Martí, amb sordesa i alumne de 1er de batxillerat, al diari Diari ARA per a l’article El confinament porta l’escola inclusiva encara més al límit

A més de l’experiència del Martí, l’Àngels, com a presidenta d’ACAPPS, transmet la situació viscuda en representació de les famílies de l’entitat i dels seus fill/es, amb sordesa i que es comuniquen en llengua oral, pel que fa a l’escola durant aquest llarg període de confinament. Una situació que les famílies han viscut amb angoixa i per la qual, de cara al retorn, s’estan treballant mesures alternatives com les mascaretes accessibles a la comunicació.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *