Obert el Programa de Logopèdia per a infants fins als 16 anys: oferim el copagament de les sessions.

Obert el Programa de Logopèdia per a infants fins als 16 anys: oferim el copagament de les sessions.

El 22 de juny obrim el Programa de Logopèdia de l’associació ACAPPS,     a través del qual oferim el copagament de les sessions de logopèdia que els infants fan a nivell privat (després de l’estiu s’obriran noves sessions tant per a adults com per a infants).

PER A INFANTS NASCUTS ENTRE EL 2004 I EL 2020 (de 0 a 16 anys).

Un model caracteritzat per ser:

COFINANÇAT.  El programa aporta 14€  per sessió. ACAPPS gestiona directament el pagament al/a la vostre/a logopeda. 

COMPLEMENTARI als serveis públics

ESPECIALITZAT amb logopedes amb expertesa en sordesa

DESCENTRALITZAT. El/la logopeda es desplaça on està la família o persona amb sordesa.

LLIURE ELECCIÓ. La família o persona amb sordesa escull lliurement el/la logopeda.

PERSONALITZAT. Acompanyament a la persona i a la família (programa de Famílies Guia i escola de famílies).

Per poder ser beneficiari/a del programa, cal que la família sigui sòcia d’ACAPPS (si encara no ho ets, posa’t en contacte amb nosaltres i t’indicarem com fer-te’n) i inscriure’t a través del següent formulari:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL PROGRAMA DE LOGOPÈDIA

A MÉS: ACAPPS posarà a la disposició dels/ de les logopedes i els infants  que facin les sessions de logopèdia presencials pantalles protectores facials Maskcat certificades gràcies a la donació de Disseny Tres Dimensions. Des de l’entitat us ho recomanem per preservar, entre tots i totes, les màximes mesures de protecció.

Pantalla protectora facial Maskcat, certificada, transparent i abatible

Si hi esteu interessats/des ens ho haureu de comunicar al SASF (saaf@acapps.org) perquè us la reservem. Caldrà que les passeu a recollir, amb cita prèvia, a partir del 29 de juny  a l’oficina de l’associació (c. Nàpols, 351, baixos).

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *