Presentem més de 50 al·legacions al decret d’Accessibilitat

Presentem més de 50 al·legacions al decret d’Accessibilitat

Continuem treballant i fent un seguiment del procés que ens ha de portar a l’aprovació i entrada en vigor del Codi d’Accessibilitat. Tot i que moltes de les aportacions fetes per la nostra entitat han estat ja introduïdes, encara hi ha qüestions que cal ampliar i millorar per reconèixer els drets de les persones amb discapacitat auditiva que es comuniquen en llengua oral, parlant, a Catalunya. 

Per això, des de la Federació ACAPPS hem presentat a la proposta de Decret, més de 50 al·legacions perquè el text final que s’aprovi s’ajusti als principis i mandats de la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat i sigui adequat a les necessitats actuals i futures del col·lectiu.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *